Hjertestarterpakke

Vi tilbyr komplette pakker til din bedrift eller ditt idrettslag!  Hjertestarter + Opplæring + Førstehjelpsutstyr
= En tryggere hverdag!
 Vi tilbyr leasing avtaler slik at de aller fleste skal kunne ha muligheten til å ha en hjertestarter.Vi kan også tilpasse pakketilbudet til dine behov, ta derfor kontakt med oss så lager vi en pakke spesielt for deg!

Premium hjertestarterpakke

Pakken inneholder mye ekstra utstyr og en meget robust hjertestarter. Passer for bedrifter med 5-50 ansatte!

  •  Hjertestarter Mindray BeneHeart D1
  • Utstyrssett til hjertestarter Munn-til-munn duk med ventil, barberhøvel, saks 18 cm, hansker og vaskeklut
    Førstehjelpskoffert  Tilfredsstiller Arbeidstilsynets anbefaling som stasjonær enhet
  • Opplæring med dokumentasjon 3 timers bransjerelatert førstehjelpskurs med opplæring i bruk av hjertestarter med dokumentasjon for inntil 15 personer (ekstra kurs kan tilbys)
  • Serviceavtale Vi holder orden på utløpsdatoer på dine hjertestartere og førstehjelpskofferter levert av oss. I god tid før utløpsdato får du melding fra oss om hvilke produkter som må byttes. Ønsker du at vi tar oss av dette returneres bare meldingen og du mottar nytt produkt innen få dager.
Ved bruk av hjertestarteren leverer vi uten kostnad et nytt batteri og elektrodesett!Denne pakken kan leases for 499Kr mnd

images (2) 10240_Eir112_F_rstehjelpskoffert_Komplett_-_Pharma_1

Hjertestarterpakker – for en tryggere hverdag!

Å ha en hjertestarter på arbeidsplassen er ikke et krav, men en fantastisk forsikring for de ansatte. Årlig får ca 3000-5000 personer hjertestans utenfor sykehus, ved en hjertestans teller hvert minutt og prognosene for at det skal gå bra synker drastisk. Innen 10 minutter er sjansene for overlevelse minimale, det er derfor ønskelig at tettheten mellom hjertestartere er så liten som mulig.

Undersøkelser viser at hvis man får tilkoblet en hjertestarter i løpet av de første 5 minuttene har man en overlevelsesrate på ca. 75%. Allerede mellom 5-8 minutter faller dette til ca. 50%.

Dersom man investerer i en hjertestarter skal de ansatte ha kurs i bruk av hjertestarteren. Øvelse gjør mester, og det gjelder også for bruk av hjertestarter.

Vi har en pakke som gir komplett trygghet for din bedrift eller ditt idrettslag. Pakken inneholder hjertestarter, opplæring for 15 personer, utstyrspakker,  førstehjelpskoffert, og serviceavtale med oppfølging av utløpsdatoer for hjertestarteren og alt utstyr.

Vi ser at dette gir et meget godt utgangspunkt for de fleste bedrifter. Er det ønskelig med flere hjertestartere eller flere kurs (flere ansatte) så setter vi gjerne opp tilbud på dette!

Grunnpakke hjertestarter

InnholdHjertestarterpakke myntet på idrettslag og andre klubber og foreninger.

  • Hjertestarter: Mindray BeneHeart D1
  • Førstehjelpskoffert – LITEN.  
  • Opplæring – bruk av hjertestarter
  • Serviceavtale. Vi holder orden på utløpsdatoer på dine hjertestartere og førstehjelpskofferter levert av oss. I god tid før utløpsdato får du melding fra oss om hvilke produkter som må byttes. Ønsker du at vi tar oss av dette returneres bare meldingen og du mottar nytt produkt innen få dager. Serviceavtalen har en varighet på 1år og fornyes automatisk. Avtalen må sies opp 3 måneder før avtalens utløp. Serviceavtale faktureres i januar hvert år.
Denne pakken kan leases for 370Kr mnd

frihjertestarter 09686_Eir112_F_rstehjelpskoffert_Liten_-_Pharmafik_1