DHLR – Hjertestarterkurs

DHLR står for defibrillator hjerte lunge redning. Det vil si at på et DHLR kurs vil være relativt likt som ved et normal førstehjelpskurs. Men med hovedvekt på hjerte lunge redning og bruk av hjertestarter i den forbindelsen.

Arbeidsplassen

Dersom din arbeidsplass har en hjertestarter tilgjengelig, plikter også arbeidsgiver å gi nødvendig opplæring i bruken av en slik hjertestarter til et nødvendig antall ansatte ut ifra hvor mange ansatte dere er ifølge lovgivningen.

Lovdata sin formulering om bruk av førstehjelpsutstyr

Det beste er at alle får gjennomført et hjertestarterkurs, da er man sikker på at kollegaen din vet hva han skal gjøre dersom ulykken skulle skje. Det vil være en trygghet for alle kollegaene å vite at uansett hvem som er på jobb til enhver tid har kunnskapen som skal til for å redde liv.

Privat

Flere og flere privatpersoner går til innkjøp av hjertestarter, disse personene plikter ikke i å gjennomføre et slikt kurs. Har man en hjertestarter vil det også være nyttig å gjennomføre et DHLR kurs slik at man har praktisk erfaring.

DHLR – Norsk Førstehjelp Service

Ved å ta et av våre DHLR – hjertestarterkurs sikrer du deg kunnskap rundt bruken av hjertestarter og hjerte lunge redning. Vi forsøker alltid å ha med lik type hjertestarter som dere har, slik at du vet hvordan din egen hjertestarter fungerer.

Våre kurs instruktører arbeider til daglig som ambulansepersonell og har førstehåndskunnskap rundt bruk av hjertestarter og alt rundt en hjertestans. Vi tilbyr kurs over hele Norge og vi har åpne kurs for alle som ønsker å delta.

Ta kontakt for mer informasjon om våre kurs.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *